Taideohjelma julkaistu!

Kiinnostaako näyttelijäntyö tai kirjoittaminen? Entä kuulijaansa läksyttävä musiikki? Nuorten filosofiatapahtuman taideohjelma mukailee absurdin teemaa, kun tarjolla on osallistavaa teatteri-ilmaisua ja musiikkia Paasitornin Juho Rissanen -salissa.

Absurdi ilmaisu -työpajassa (lauantaina 20.1 kello 12-13.30) yhdistyvät luova kirjoittaminen, näyttelijäntyö ja kehollinen ilmaisu. Työpajassa työstetään monenlaisia tajunnanvirran tuotoksia ja tutkitaan miten absurdeja elementtejä voi yhdistää luovassa työskentelyssä. Osallistujilta ei vaadita minkäänlaista ennakko-osaamista. Vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Maiju Tarpila Filo ry:stä.

Musiikista intoutuvat saavat nauttia lauantaina 20.1 Aatos Ketvelin tuotannosta klo 17.30 alkaen.

Ketvel kuvaa ohjelmaansa seuraavasti:

“Te olette olleet ahneita ja nyt teitä on aika läksyttää. Siispä: Tulen laulamaan teille, tahi sitten laulan itselleni, mutta saatte ainutlaatuisen tilaisuuden seurata vierestä. Laulan vonkuen ja äyskien ja mulkoilen teitä epäluuloisesti. Laulan syöjien silmistä, loisista ja banaanikakkujen ylensyönnistä. Ette ehkä ymmärrä. Voin tarvittaessa selventää tai lakata laulamasta. En kuitenkaan aio pyytää anteeksi, koska voi hyvä tavaton kuinka se vesittää ihan minkä tahansa esityksen.”

Nähdään lauantaina Nuorten filosofiatapahtuman taideohjelmissa! Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja tapahtumasta: http://nufit.fi/?page_id=58.