Taideohjelma 2018

Nuorten filosofiatapahtumaan kuuluu keskusteluohjelmien lisäksi paljon muutakin teeman mukaista toimintaa!

Tämän vuoden Nufitin taideohjelmakattaus mukailee absurdin teemaa, kun tarjolla on osallistavaa teatteri-ilmaisua ja musiikkia Paasitornin Juho Rissanen -salissa lauantaina 20.1.! Taideohjelmaan on vapaa pääsy.

OHJELMA 

Klo 12–13.30
Absurdi ilmaisu -työpaja
Maiju Tarpila, Filo ry.

Näyttelijäntyöstä ja kirjoittamisesta kiinnostuneilla on erinomainen tilaisuus osallistua osallistavaan Absurdi ilmaisu -työpajaan! Työpajassa yhdistyvät luova kirjoittaminen, näyttelijäntyö ja kehollinen ilmaisu. Työpajassa työstetään monenlaisia tajunnanvirran tuotoksia ja tutkitaan, miten absurdeja elementtejä voi yhdistää luovassa työskentelyssä. Osallistujilta ei vaadita minkäänlaista ennakko-osaamista. Vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) Maiju Tarpila Filo ry:stä.

Klo 17.30.
Aatos Ketvel

Musiikista intoutuvat pääsvät Nufitissa nauttimaan Aatos Ketvelin tuotannosta! Ketvel kuvaa ohjelmaansa seuraavasti:

“Te olette olleet ahneita ja nyt teitä on aika läksyttää. Siispä: Tulen laulamaan teille, tahi sitten laulan itselleni, mutta saatte ainutlaatuisen tilaisuuden seurata vierestä. Laulan vonkuen ja äyskien ja mulkoilen teitä epäluuloisesti. Laulan syöjien silmistä, loisista ja banaanikakkujen ylensyönnistä. Ette ehkä ymmärrä. Voin tarvittaessa selventää tai lakata laulamasta. En kuitenkaan aio pyytää anteeksi, koska voi hyvä tavaton kuinka se vesittää ihan minkä tahansa esityksen.”