Helsingin nuoret ajattelijat

Nuorten filosofiatapahtuman pääjärjestäjä on Helsingin nuoret ajattelijat ry – tuttavallisemmin Henna. Henna on elokuussa 2016 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää helsinkiläisten nuorten yhteiskunnallista osallisuutta sekä avoimen ja kriittisen ajattelun valmiuksia. Yhdistyksen toimintaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki kotipaikkaan katsomatta.

Toimikaudella 31.1.2019 asti yhdistyksen puheenjohtajana toimii Niko Lempa ja varapuheenjohtajana Santeri Laurila. Hallituksen jäseniä ovat lisäksi Saara Kemppainen, Vasko Pantzar ja Tapio Turpeinen (varajäsen).

Haluatko tietää lisää Helsingin nuorista ajattelijoista tai liittyä jäseneksi? Ota yhteyttä: henna.hallitus(at)nufit.fi tai täytä jäsentietolomake: http://nufit.fi/jaseneksi

Ennen yhdistyksen perustamista tapahtumaa suunnittelevassa työryhmän taustalla oli henkilöitä Prometheus-leirin tuki ry:stä, Helsingin yliopiston filosofian opiskelijoiden ainejärjestö Dilemma ry:stä sekä Filosofian ja ET:n opettajat Feto ry:stä. Kaikki nämä yhdistykset ovat myös Helsingin nuoret ajattelijat ry:n perustajajäseniä.