Työryhmään

TYÖRYHMÄÄN

Nufit 2021 on nyt taputeltu, mutta toiminta jatkuu! Nuorten filosofiatapahtumaa 2022 sekä Nuorten ajattelijoiden klubia tekemään haetaan nyt uusia ihmisiä! Haluamme mukaan sinut, joka haluat järjestää kanssamme Suomen päheintä ja terävintä filosofia- ja ajattelutoimintaa. Aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä et tarvitse!

Mukaan voit hakea täyttämällä tämän lomakkeen!

MIKÄ FILOSOFIATAPAHTUMA: Nuorten filosofiatapahtuma pidetään tammikuussa 2022 Helsingissä, ja sitä suunnittelee 10–20-henkinen työryhmä. Jokaisen vuoden työryhmäläisillä on valta vaikuttaa lähes jokaiseen tapahtuman yksityiskohtaan. Valitsemme teeman, kehitämme Nufitin konseptia, markkinoimme somessa ja muualla, filosofoimme, vitsailemme, suunnittelemme ja kokoamme ohjelman sekä huipennuksena järjestämme itse tapahtuman Hakaniemen Paasitorniin. Sinulla on siis mahdollisuus päästä hyvin monenlaisiin tehtäviin!

MIKÄ NUORTEN AJATTELIJOIDEN KLUBI: Nufitin lisäksi järjestämme myös pienimuotoista klubia, jota voisi luonnehtia “mini-Nufitiksi”. Alustajan puheen jälkeen häntä haastetaan keskusteluun ensin haastajien ja sitten yleisön puolelta. Tapahtuma on hyvin dialoginen ja intiimimpi kuin Nufit-keskustelut. Esimerkiksi aiemmin Kolo-kahvilassa järjestetyllä klubilla eläinten oikeuksista oli keskustelemassa tutkija Visa Kurki. Klubi-työryhmä toimii tiiviisti Nufit-työryhmän kanssa.

KENELLE: Kaikille asiasta kiinnostuneille iästä tai asuinpaikasta riippumatta. Nufitin takana on yhdistys Helsingin nuoret ajattelijat ry, mutta työryhmään liittyäkseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Hakulomakkeessa voit ilmaista kiinnostuksesi itse työryhmään, klubin järjestämiseen tai molempiin.

MISSÄ & MILLOIN: Kokoukset pidetään Helsingissä. Työryhmän ja Klubi-työryhmän kokouksia on kuukauden-parin välein, minkä lisäksi eri alatyöryhmät, esimerkiksi markkinointityöryhmä, pitävät omia kokouksiaan säännöllisesti. Kaikkiin ei kuitenkaan ole pakko päästä, tämähän on vapaaehtoistyötä.

MITÄS NYT: Jos kiinnostuit, täytä ilmottautumiseen tarkoitettu lomake.

Jos tahdot vielä lisätietoja Nufitista ja meistä, klikkaile itsesi alla oleviin osoitteisiin, tai ota vaikka yhteyttä sähköpostilla. Nähdään!

Nettisivut: http://www.nufit.fi/
Facebook
Nuorten ajattelijoiden klubi