Opettajalle

Opettaja, tuo oppilaasi Nuorten filosofiatapahtumaan! Nufit tarjoaa nuorille ainutlaatuisen areenan filosofiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun Suomen mielenkiintoisimpien tiede-, kulttuuri- ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Useat opettajat ovat sisällyttäneet Nufit-osallistumisen esimerkiksi filosofian kurssiin kurssisuorituksena. Lukioryhmien lisäksi myös yläkouluryhmät ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan.

Jos opetat lukiossa, muista, että voit myös kerätä oppilaistasi joukkueen Sokrates-väittelykilpailuun.

Ryhmälippu vuoden 2020 tapahtumaan:

Ryhmälipulla ennakkoon ilmoittautuvat ryhmät pääsevät Nuorten filosofiatapahtumaan edullisemmin. Ryhmälipun hinta on 50€ ja sillä tapahtumaan pääsee maksimissaan 30 hengen ryhmä (sis. opettaja/ryhmänjohtaja). Liput maksetaan laskulla.

Ryhmäliput varataan ennakkoon sähköpostitse. Ilmoita ryhmä Nufitiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmat@nufit.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 14.1.2020 mennessä.  Sisällytä viestiin seuraavat tiedot:

  • Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
  • Ryhmän nimi (koulun nimi, nuorisotilan nimi, tms. tunniste)
  • Nimilista ryhmän jäsenistä (sis. oppilaat ja opettajat)
  • Laskutustiedot: maksajan (esim. koulu) nimi, osoite ja laskun vastaanottajan haluama tilaaja/viitetieto (esim. opettajan nimi)
  • Ryhmälipuista lähetetään erillinen lasku ilmoittautumisen yhteydessä toimitettuun laskutusosoitteeseen. Laskutukseen liittyvissä kysymykset:  ryhmat@nufit.fi. Pyrimme vahvistamaan ilmoittautumisen viikon sisällä viestin saapumisesta.
    Lippujen noutaminen:Lippuja ei lähetetä ennakkoon vaan ne noudetaan tapahtuman lipunmyynnistä tapahtuman aikana.Ryhmän ei tarvitse saapua tapahtumaan yhdessä, vaan jokainen sen jäsen saa oman lippunsa lipunmyynnistä kertomalla oman nimensä ja ryhmän nimen. Liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan.