Info

Nufit 2021 järjestetään etätoteutuksena. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan ohjelmiemme suoratoistoa netistä (linkit lisätään myöhemmin).

LIPUT:

Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ohjelman alkua Paasitornin aluassa. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit.

alennusliput (lapset, nuoret, opiskelijat, eläkeläiset jne.) 3 €
aikuinen 6 € / kannatuslippu 20 €
ryhmä 50 € (max 30 henkilöä)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SAAPUMISOHJEET:

Nufit järjestetään Paasitornissa, osoitteessa Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki. Paikalle saavut Helsingin keskustasta kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla. Tapahtumapaikka on lähellä Hakaniemen metroasemaa.

Tarkemmat reittiohjeet voit hakea Reittioppaasta.

ESTEETTÖMYYS

Kaikki Paasitornin tilat, joissa järjestetään Nufit-ohjelmaa, ovat esteettömiä. Liikuntarajoitteisten vieraiden käynti kokouskeskukseen tapahtuu pääsisäänkäynnin (Paasivuorenkatu 5 A) ja hotelli Scandic Paasin (5 B) välistä sisäpihan kautta (automaattiovet).

Lisätietoa esteettömyydestä Paasitornin sivuilla.

OPETTAJALLE:

Opettaja, tuo oppilaasi Nuorten filosofiatapahtumaan! Nufit tarjoaa nuorille ainutlaatuisen areenan filosofiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun Suomen mielenkiintoisimpien tiede-, kulttuuri- ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Useat opettajat ovat sisällyttäneet Nufit-osallistumisen esimerkiksi filosofian kurssiin kurssisuorituksena. Lukioryhmien lisäksi myös yläkouluryhmät ovat erittäin tervetulleita tapahtumaan.

Jos opetat lukiossa, muista, että voit myös kerätä oppilaistasi joukkueen Sokrates-väittelykilpailuun.

Ryhmälippu vuoden 2020 tapahtumaan:

Ryhmälipulla ennakkoon ilmoittautuvat ryhmät pääsevät Nuorten filosofiatapahtumaan edullisemmin. Ryhmälipun hinta on 50€ ja sillä tapahtumaan pääsee maksimissaan 30 hengen ryhmä (sis. opettaja/ryhmänjohtaja). Liput maksetaan laskulla.

Ryhmäliput varataan ennakkoon sähköpostitse. Ilmoita ryhmä Nufitiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ryhmat@nufit.fi 14.1.2020 mennessä. Sisällytä viestiin seuraavat tiedot:

  • Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
  • Ryhmän nimi (koulun nimi, nuorisotilan nimi, tms. tunniste)
  • Nimilista ryhmän jäsenistä (sis. oppilaat ja opettajat)
  • Laskutustiedot: maksajan (esim. koulu) nimi, osoite ja laskun vastaanottajan haluama tilaaja/viitetieto (esim. opettajan nimi)
  • Ryhmälipuista lähetetään erillinen lasku ilmoittautumisen yhteydessä toimitettuun laskutusosoitteeseen. Laskutukseen liittyvissä kysymykset: ryhmat@nufit.fi. Pyrimme vahvistamaan ilmoittautumisen viikon sisällä viestin saapumisesta. HUOM: Ryhmien viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.1.2020. Lippujen noutaminen: Lippuja ei lähetetä ennakkoon vaan ne noudetaan tapahtuman lipunmyynnistä tapahtuman aikana. Ryhmän ei tarvitse saapua tapahtumaan yhdessä, vaan jokainen sen jäsen saa oman lippunsa lipunmyynnistä kertomalla oman nimensä ja ryhmän nimen. Liput ovat voimassa koko tapahtuman ajan.

MEDIALLE

Nuorten filosofiatapahtuma toivottaa myös median tervetulleeksi! Juttua tekevänä toimittajana pääset tapahtumaan ilmaiseksi ilmoittautumalla etukäteen osoitteeseen markkinointi(at)nufit.fi. Järjestäjän kautta on myös mahdollista tavoittaa haastatteluun nuoria haastajia, talkoolaisia tai työryhmäläisiä.

Haastattelupyynnöt/lisätietoja työryhmältä: nufit(at)nufit.fi.