Tekemään Nufitia

HAASTAJAKSI

Tahdotko mahdollisuuden keskustella suoraan filosofian, tieteen ja kulttuurin vaikuttajien kanssa? Lähde haastajaksi Nuorten Filosofiatapahtumaan!

Nufit-viikonlopun ohjelma koostuu asiantuntijoiden alustuksista (15-25 min), joita seuraa aktiivinen, reilun tunnin mittainen keskustelu alustajan, nuorten haastajien sekä yleisön välillä. Tapahtuman onnistumisessa keskeinen osa on n. 15–25-vuotiailla haastajilla, jotka keskustelevat paikalle kutsuttujen alustajien kanssa valitusta aiheesta. Käytäntönä on, että alustaja ja haastajat tapaavat tai ovat muuten yhteydessä ennen Nuorten filosofiatapahtumaa ja keskustelevat etukäteen tulevasta aiheestaan

Haastajaksi ilmoittautuminen on nyt mahdollista tästä linkistä! Ilmoittautumislomake ja lisätietoa haastamisesta löytyvät täältä.


Talkoolaisia, filosofisten teehetkien tai taidohjelman pitäjiä ei haeta Nufit 2021 -tapahtumaan.


TYÖRYHMÄÄN

Haluatko lähteä mukaan toteuttamaan Nuorten filosofiatapahtumaa alusta alkaen ja vaikuttaa siihen, millaisia teemoja tapahtumassa käsitellään? Lähde mukaan Nufit-työryhmään!

Nufit-työryhmä vastaa Nuorten filosofiatapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta. Suunnittelutyö aloitetaan jo kevättalvella pian edellisen tapahtuman jälkeen. Työryhmässä pääset mukaan niin valitsemaan tapahtuman teemaa, ideoimaan alustajia ja muuta ohjelmaa, kuin osallistumaan myös tapahtuman käytännön toteutukseen. Halutessasi voit erikoistua vain tiettyyn osa-alueeseen toteutuksesta, kuten markkinointiin, talkoolaisten rekrytointiin ja työnjohtoon tai taideohjelman suunnitteluun. Työskentely työryhmässä on innostavaa, haastavaa ja palkitsevaa – siellä opituista taidoista on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa!

Mikäli olet kiinnostunut työryhmän työstä, ilmottaudu mukaan tästä