Taideohjelma

Nuorten filosofiatapahtumaan kuuluu keskusteluohjelmien lisäksi paljon muutakin teeman mukaista toimintaa!
Haluatko tulla järjestämään taideohjelmaa? Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen taideohjelma@nufit.fi ja kerro tarkemmin ideastasi!


Perjantaina 17.1.

Juho Rissanen -sali

Klo 16.00-16.20: Rebekka Holi

Rebekka Holin melodiset ja mehevät pop-kappaleet käsittelevät elämää ja sen ainutlaatuisuutta koskettavalla ja humoristisella tavalla. Aiheet kumpuavat tunnepuuskista, harmeista ja hetkistä. Akustinen trubaduuripläjäys on piristävä ja lohdullinen hetki ihmisten kesken.

Klo 18.00-18.20: OujeA Orchestra

Kolmen laulistin (Elsi Sloan, Mirke Tilja, Saara Lampela) ja yhden tanssijan (Karoliina Isomäki) improvisaatiokollektiivi OujeA Orchestra luo yhdessä lapsen uteliaisuudella, teinin kapinallisuudella ja on myös kokeillut aikuismaista lähestymistä matkallaan musiikin saralla.

OujeA Orchestra on laulaja-lauluntekijä Elsi Sloanin koolle kutsuma improvisaatiokollektiivi joka tuo koettavaksi tutkivan, dogmaattista sekä epäkonventionaalista sääntöjärjestelmää käyttävän ja tanssin kehollisen logiikan laulisteille musiikilliseksi notaatioksi simultaanitulkkaavan hetken improvisaatiomusiikin parissa. OujeA Orchestra luopuu selkärankautuneista kauneuden arvoista, nuottikirjoituksen kielioppisäännöistä ja kannustaa muitakin pakkaamaan jatkossa musiikkimatkalleen mukaan:
-hammasharja
-vaihtokerta alusvaatteita
-yöasu
-ja rutkasti iloista mieltä 🙂


Lauantaina 18.1.

Juho Rissanen -sali

Klo 17.30-18.50: touko