Talkoolaiseksi

Talkoolaiset tekevät Nufitin mahdolliseksi ja pääsevät ilmaiseksi ohjelmaan!

Nufitin aikana tarvitaan kymmeniä talkoolaisia myymään lippuja, hoitamaan narikkaa sekä tarkastamaan kävijöiden lippuja salien ovilla. Talkoolaiset saavat vastineeksi työstään vapaan pääsyn kaikkeen Nufitin ohjelmaan. Alta löydät lyhyet kuvaukset kustakin talkootehtävästä. Mikään tehtävistä valokuvausta lukuunottamatta ei vaadi aiempaa kokemusta ja tehtäviin annetaan perehdytys perjantaina ennen tapahtuman alkua. Työtunteja viikonlopun aikana kertyy talkoolaisten toiveista ja määrästä riippuen n. 3-10. Vuorojen jaossa pidetään huolta siitä, että vuoroja on sopivasti ja niiden välissä on myös riittävät tauot. Matkakorvauksia talkoolaisille ei valitettavasti voida maksaa.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täällä.

Lipunmyyjän tehtävä on myydä lippuja, antaa vapaalippuja niihin oikeutetuille, pitää kirjaa menekistä, käyttää maksukorttipäätettä. Lipunmyyntipiste toimii myös tapahtuman ajan yleisenä infopisteenä, joten lipunmyyjänä pääsee vastailemaan erilaisiin kävijöiden kysymyksiin.

Lipuntarkastajan tehtävänä on olla tapahtumasalin ovella tarkastamassa, että jokaisella ohjelmaa katsomaan tulijalla on lippu. Lipuntarkastaja pystyy myös itse halutessan seuraamaan alustusta vuoronsa aikana. Vuorot ovat noin yhden alustuksen pituisia.

Nufitin kävijöiden on mahdollista jättää ulkovaatteensa ja ylimääräiset tavaransa tapahtuman ajaksi säilytykseen ilmaiseen narikkaan. Narikkatalkoolaiset vastaavat narikan toiminnasta koko tapahtuman ajan. Vuorot narikassa ovat noin 1,5-2 tunnin mittaisia.

Nufit on ainutlaatuinen ja hieno tapahtuma, ja joka vuosi haluamme myös ikuistaa sen. Valokuvaajilta edellytämme aiempaa kokemusta valokuvaamisesta sekä omaa välineistöä.